Doe hier de HR Quick Scan


Heb jij je personeelsbeleid en -management net zo op orde als bijvoorbeeld je verkoop, financiën of productie? Is je arbeidsmarkt marketing net zo actief en doordacht dan de marketing op je afzetmarkt(en)? Toets gratis waar je staat met onderstaande HR Quick Scan, een van onze HR adviseurs zal naar aanleiding hiervan contact met je opnemen:Onze HR adviseurs

Team Ondernemersadviseurs

Dominique Nelissen

Dominique is gespecialiseerd in HR Management, recruitment, employer branding, team coaching, organisatiecultuur en familie-bedrijven

Team OndernemersadviseursNicole EhlersNicole is met haar achtergrond in bedrijfskunde, bedrijfspsychologie en hospitality sterk in HR Management, leiderschap en organisatieverandering.

Team OndernemersadviseursMr. Birgit PetersBirgit is arbeidsrecht specialist met ruime ervaring als juriste, advocaat en HR-medewerker. Tevens is zij Mediator en Extern Vertrouwenspersoon.

Team Ondernemersadviseurs
Nikki RemkesNikki is een ervaren adviseur en interim management op het gebied van HR, Recruitment, Talent management, organisatie verandering bij bijv. fusies/overnames.