top of page
Foto van schrijverRedactie

Smartbooqing en Ondernemersadviseurs sluiten strategisch partnership

Foto: v.l.n.r. Maarten Reintjens (OA), Patrick Hansen (SB), Henk Ceha (OA), Dimitri Bessems (OA)


Smartbooqing, wereldleider in AI gestuurde volautomatische factuurverwerking, is een strategisch partnership aangegaan met Ondernemersadviseurs, waarin Ondernemersadviseurs optreedt als de advies- en implementatiepartner voor nieuwe Smartbooqing klanten in de Nederlandse MKB markt. Dit partnership markeert de landelijke groei van zowel Smartbooqing als Ondernemersadviseurs.


Smartbooqing

Met Smartbooqing worden facturen volautomatisch in administraties geboekt op basis van AI. De ervaring leert dat hiermee tot 400% arbeidstijd kan worden bespaard ten opzichte van andere oplossingen in de markt, zoals scan- en herkensoftware. Dit komt enerzijds door de hoge kwaliteit van de boeking, anderzijds door de naadloze koppelingen met bekende boekhoudsoftware als Exact, Afas, Twinfield en Snelstart, met ERP-systemen als Oracle NetSuite, SAP en MS Dynamics en met Europees e-factureringsplatform Peppol. “Wij zochten een geschikte partner om meer nieuwe klanten in de MKB markt te kunnen adviseren, begeleiden en trainen bij hun overstap naar Smartbooqing. Die hebben wij gevonden in Ondernemersadviseurs, vanwege hun kennis van de markt, van datakoppelingen, van administraties en van Smartbooqing natuurlijk”, aldus Patrick Hansen, CCO van Smartbooqing.


Ondernemersadviseurs

Ondernemersadviseurs is een multidisciplinaire organisatie die ‘t MKB ondersteunt met administraties en belastingen, met de zgn. “Ondernemerscockpit” en met advisering en coaching op elk terrein.

“Ondernemersadviseurs opereert vanuit Maastricht en breidt komend jaar landelijk uit door overname en integratie van administratie- en advieskantoren in de Ondernemersadviseurs formule. Kantoren die zelfstandig willen blijven kunnen zich onder eigen naam aansluiten op onze toolkit, waaraan nu Smartbooqing is toegevoegd”, aldus Henk Ceha, directie-lid van Ondernemersadviseurs b.v. “Wij hebben een ervaringsdeskundig team klaar staan om administratieve dienstverleners en MKB ondernemers te helpen met een effectieve implementatie van Smartbooqing”, vult Dimitri Bessems, data-analist en projectleider Smartbooqing bij Ondernemersadviseurs, aan.


Verwachtingen

Vanwege de evidente voordelen in zowel kwaliteit als efficiency van factuurverwerking én vanwege het gebruikersgemak voor zowel administratieve dienstverlener als ondernemer, verwachten de strategische partners de komende jaren duizenden administraties op Smartbooqing aan te sluiten.


Meer informatie

https://www.smartbooqing.com/ • Contactpersoon: Patrick Hansen • +31 6 39 58 46 51

https://www.ondernemersadviseurs.nl/ • Contactpersoon: Henk Ceha • 085 0606745


4 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page