Dominique nelissen

Sr. HR adviseur, coach & interim


Dominique is in ons management & organisatie-advies team actief als Human Resource Management expert, of zoals zij het zelf liever noemt: Human Relations Management. Immers, effectief management bestaat voor een belangrijk deel uit het succesvol managen van relaties met verschillende (vaak samenhangende) groepen van stakeholders, waarvan personeel er slechts één is. Dominique heeft de nodige jaren ervaring in zowel HR-functies (a.i.) binnen overheid en bedrijfsleven, als in eigen zelfstandig ondernemerschap. Deze combinatie maakt haar samen met haar passie voor het vak en haar grote netwerk tot een betrokken en resultaat leverende adviseur, coach of interim voor ondernemers met vraagstukken omtrent personeel, werving & selectie, personeelsbeleid, employer branding, organisatiecultuur en coachingstrajecten voor leiders, werknemers en teams.

Bekijk mijn CV
Contact met mij


Team Ondernemersadviseurs

Dominique nelissen

Sr. HR adviseur, coach & interim


Dominique, bouwjaar 1991, is binnen onze sectie management & organisatie-advies actief als Human Resource Management specialist, of zoals zij het zelf liever noemt: Human Relations Management. Immers, effectief management bestaat voor een belangrijk deel uit het succesvol managen van relaties met verschillende (vaak samenhangende) groepen van stakeholders, waarvan personeel er slechts één is. Dominique heeft de nodige jaren ervaring in zowel HR-functies (a.i.) binnen overheid en bedrijfsleven, als in eigen zelfstandig ondernemerschap. Deze combinatie maakt haar samen met haar passie voor het vak en haar grote netwerk tot een betrokken en resultaat leverende adviseur, coach of interim voor ondernemers met vraagstukken omtrent personeel, werving & selectie, personeelsbeleid, employer branding, organisatiecultuur en coachingstrajecten voor leiders, werknemers en teams.

Bekijk mijn CV
Contact met mij


Team Ondernemersadviseurs

Dominique's tarieven

Klassiek model

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je mij op uren-/offertebasis inschakelt.
 € 85 per uur


Strippenkaart

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je mij met een strippenkaart inzet.


 5-10% goedkoper


Abonnement

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je mij in een abonnement inschakelt.


 5-10% goedkoper


Dominique's tarieven

Klassiek model

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je Dominique op uren-/offertebasis inzet.


 € 85 per uur


Strippenkaart

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je Dominique met een strippenkaart inzet.


 5-10% goedkoper


Abonnement

Uurtarief waarmee wordt gerekend als je Dominique binnen een abonnement inzet.


 5-10% goedkoper


Dominique's CV

Samenvatting

Dominique, geboren in 1991 en getogen in het mooie Maastricht en opgegroeid met paarden. De paarden brachten haar op jonge leeftijd leiderschap skills, discipline en doorzettingsvermogen bij. Een basis die haar hielp bij het volgen van de opleiding People & Business Management aan ZUYD hogeschool. Het eerste wat zij daar deed was een ondernemingsplan schrijven. Ze was al snel begeistert door de vrijheid om je volledige potentieel en passie met de wereld te delen. Dat deed ze niet direct, want ze ging eerst braaf in loondienst. Dat duurde welgeteld twee jaar en toen is ze snel naar de kvk gerend. Inmiddels vele jaren verder, veel kilometers gemaakt en helder wat ze ondernemers te bieden heeft. De gave om potentieel te zien in mensen, organisaties en creaties samen met haar coachingsvaardigheden maken dat zij precies de vinger op de zere plek kan leggen. Met haar brede business managementbasis en HR-ervaring is zij in staat om het juiste advies aan te reiken en er samen voor te zorgen dat doelen behaald worden.

Opleidingen

New Energy Movers Academy

mBit Coachingsopleiding

2022

mBit staat voor multiple brain integration technique en zorgt er onder andere voor dat je nieuwe neurale paden kunt aanleggen in je hoofd, hart en buikbrein. Dit is noodzakelijk om beperkende overtuigingen om te buigen naar helpende overtuigingen en zo patronen te doorbreken. Een uiterst effectieve methode als je jouw hoofd, hart en buik wilt uitlijnen om tot gezonde keuzes en gedragingen te komen. Zijn je drie breinen congruent dan leef je jouw hoogste expressie en wijsheid.

Marengo Trainingen

Systemisch coachen met paarden

2021

We worden allemaal geboren en gevormd in een gezin dat we kunnen zien als een systeem. Onze eerste levensjaren leggen de basis voor de rest van ons leven. Is in deze basis een disbalans ontstaan door trauma of impactvolle gebeurtenissen dan is de natuurlijke orde verstoord en heeft dit impact op jouw essentie. Een familie opstelling maakt onderliggende disbalansen en dynamieken zichtbaar waardoor levensenergie weer kan gaan stromen en jij in contact komt met je kern.

Civas

Innerlijk Kind Therapeut

2020

De basis van minderwaardigheidsgevoelens, onzekerheid of intimiteitsproblemen ligt vaak in de kindertijd. Ook perfectionisme, angst en agressie kunnen duiden op een beschadiging van het Innerlijk Kind. Een Innerlijk Kind-therapeut kan het Innerlijk Kind van cliënten ontmoeten en analyseren. Het helen van je Innerlijke Kind kan door middel van herbeleving, bewustwording, loslaten en vergeven.

Hogeschool Zuyd Sittard

Bachelor People and Business Management

2011-2015

Specialisatie business management voor de publieke en private sector. Diploma behaald in 2015.

Leeuwenborgh/Vista

Sociaal-juridisch medewerker MBO-4

2009-2011

Als SJD'er stimuleer je cliënten tot het zelf oplossen van sociaal juridische vraagstukken. Je past wetten, regels en procedures toe en je maakt complexe wet- en regelgeving voor een cliënt begrijpelijk. Ook treed je op als woordvoerder voor mensen die dat zelf niet kunnen en bemiddel je in conflicten.

Werkervaring

Ondernemersadviseurs

Sr. HR adviseur, coach en interim

12-2022 - heden

In december 2022 toegetreden tot de sectie Management & Organisatie advies van Ondernemersadviseurs, met als specifieke expertisegebieden Human Resource Management, recruitment, employer branding, organisatiecultuur en coachingstrajecten van leiders, medewerkers en teams.

It's a man's day

Eigenaar | Event organisator

2022 - heden

It’s a Man’s Day is een lifestyle experience festival met een unieke playground voor mannen.

Regio Noord-Limburg

Projectleider Aanbesteding Banenpleinlimburg a.i.

07-2022- heden

Vacatureplatform banenpleinlimburg.nl mag opnieuw aanbesteed worden. Dit traject begeleid ik van A tot Z voor 11 gemeenten in regio noord Limburg.

Gemeente Horst

Senior Corporate Recruiter a.i.

12-2021 - heden

Horst aan de Maas is recent gestart met haar organisatieontwikkeling en wil dit graag door vertalen naar hun employer branding en recruitment strategie. Mijn rol bestaat uit begeleiding van Horst aan de Maas in het neerzetten van een werkgeversmerk, arbeidsmarktcampagnes en advisering in het werving & selectieproces.

Duramotion

HR Business partner a.i.

2021-2022

Voor MKB-organisatie in de groeifase ad interim gewerkt als HR business partner en vanuit die rol bijgedragen aan strategieformulering en professionalisering van personeelsbeleid en de organisatiestructuur. Vervolgens functieprofielen opgesteld en gezorgd voor de juiste personele invulling. Het invoeren van de gesprekscyclus en bijbehorende jaarplannen zorgde daarbij voor helderheid en rust. Begeleiding van individuele medewerkers bij hun persoonlijk leiderschap, zodat ze samen een gezonde cultuur creëren.

Gemeente Roermond

Senior Corporate Recruiter a.i.

2021

Verantwoordelijk voor het werving & selectieproces organisatie breed. Dit hield in de ondersteuning van18 clustermanagers van vacaturetekst tot en met het arbeidsvoorwaardengesprek. Daarnaast heb ik het initiatief genomen om samen met een werkgroep de HR keten in te richten en positie te geven.

MAH Heel

Proces Consultant a.i.

2021

MAH is een asbestinventarisatiebureau en heeft de noodzaak om het administratieve proces te vereenvoudigen, zodat de handelingstijd omlaag gaat en de klantenportefeuille kan worden uitgebreid.

ZO Wonen

Adviseur HRM a.i.

2019-2020

Een dynamisch jaar voor ZOwonen waarin ik de werving & selectie van circa 40 rollen voor mijn rekening heb genomen. Zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau kandidaten aangeleverd die passen bij de nieuwe koers van de organisatie. Dit is de basis voor het aangaan van een langdurige relatie gebaseerd op talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Het werving & selectieproces is gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Denk hierbij aan het herschrijven van processen, vacatureteksten, implementeren van een nieuwe onboarding formule en het realiseren van een werken bij ZOwonen website. Daarnaast heb ik ondersteund bij het herijken van de bestaande functieprofielen naar generieke rollen.

SVD Staalbouw

Business coach

2017 - 2021

In 2017 gestart met het schrijven van een ondernemingsplan voor deze ondernemer. Vervolgens de start begeleid van website tot aan boekhouding. Nu 4 jaar later staat er een gezonde onderneming met een mooie omzet, is de eerste medewerker in dienst en groeit de klantportefeuille gestaag. Regelmatig adviseer ik nog inzake allerlei soorten HR en gerelateerde vragen.

ZO Wonen

HR | Change | Troubleshooter

2014 - 2017

De keuze van ZOwonen om te transformeren naar een operational excellence organisatie vroeg om een andere organisatiecultuur en data huishouding. Projectmatig heb ik met interne en externe collega’s deze transformatie doorgevoerd op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. In samenwerking met de strategisch communicatie en HR-adviseur vormgegeven aan de nieuwe cultuur. De heersende familiecultuur heeft plaatsgemaakt voor een dynamische, innovatieve en klantgerichte cultuur. Dit hebben wij verwezenlijkt door het opnieuw inrichten van de organisatie, het werken met high potential 11-tallen, het houden van Lagerhuisdebatten en informatieve zeepkistensessies door de directeur bestuurder. Resultaten: daling ziekteverzuim van 3,8% naar 1,6% en een 8,1 medewerker motivatie score.

Gemeente Maastricht

Projectmedewerker WMO

2011

In 2011 is het gemeentelijk WMO-beleid aangepast en een task force team opgericht om deze verandering door te voeren. Samen met mijn collega’s hebben wij deze wijziging per individuele klant doorgevoerd.

Dominique inschakelen?

Stel dan gerust vrijblijvend je vraag met onderstaand formuliertje. Dominique reageert dan zo snel mogelijk. Je kunt ook kiezen uit een van de andere contactopties die je hiernaast kunt vinden.

Contactopties

Team Ondernemersadviseurs

 Bellen 

+31 (0)85 060 6745

Via dit centrale nummer word je doorverbonden.

 Mailen 

Info@ondernemersadviseurs.nl

Of gebruik het contactformulier op deze pagina.

 Ontmoeten 

Bel of mail voor een afspraak bij jou of bij ons.

Gebruik het contactformulier op deze pagina.

 Online consult 

Wil je direct een online consult met Dominique?

Plan dan hier je afspraak voor een online consult.

 Webinars en podcasts 

Ga naar ondernemersadviseurs.nl/webinars

Zoek daar naar Dominique's webinars en podcasts

Dominique inschakelen?

Stel dan gerust vrijblijvend je vraag met onderstaand formuliertje. Dominique reageert dan zo snel mogelijk. Je kunt ook kiezen uit een van de andere contactopties die je onder dit formuliertje kunt vinden.

Contactopties

Team Ondernemersadviseurs

 Bellen 

+31 (0)85 060 6745

Via dit centrale nummer word je doorverbonden.

 Mailen 

info@ondernemersadviseurs.nl

Of gebruik het contactformulier op deze pagina.

 Ontmoeten 

Bel of mail voor een afspraak bij jou of bij ons.

Gebruik het contactformulier op deze pagina.

 Online consult 

Wil je direct een online consult met Dominique?

Plan dan hier je afspraak voor een online consult.

 Webinars en podcasts 

Ga naar ondernemersadviseurs.nl/webinars

Zoek daar naar Dominique's webinars en podcasts